Jessica Biel

The Sinner
6.6

The Sinner

2017
The Sinner
The Sinner 2017 Vă invităm să vizionaţi serialul The Sinner 2017 online subtitrat in romana gratis in HD. Un serial care sigur va avea multe secrete de dezvăluit pe parcurs. După un prim episod de 45 de minute, care trece foarte repede, rămâi convins de ideea asta. Acţiunea începe simplu, într-un oraş de provincie american, având în prim plan o familie (Tannetti) ...
0 /0
A Kind of Murder
6.9
A Kind of Murder
În 1960 la New York, Walter Stackhouse este un arhitect de succes căsătorit cu frumoasa Clara care duce o viață aparent perfectă. Dar fascinația lui cu o crimă nerezolvată îl conduce într-o spirală de haos el este forțat să joaceun joc dea șoarecele și pisica cu un criminal inteligent și un detectiv prea ambițios.
0 /0
Echipa de șoc (2010)
6.8
Echipa de șoc (2010)
Filmul american de comedie The A-Team urmăreşte isprăvile curajoase ale unei echipe pitoreşti de foşti soldaţi din Forţele Speciale, cărora li se întinde o cursă pentru o crimă nesăvârşită de ei. Devenind “proscrişi”, se folosesc de aptitudinile lor unice pentru a încerca să-şi spele numele şi să găsească adevăratul vinovat.
0 /0