Krzysztof Soszynski

Daylight’s End (2016)
5.1
Daylight’s End (2016)
Years after a mysterious plague has devastated the planet and turned most of humanity into blood-hungry creatures, a rogue drifter on a vengeful hunt stumbles across a band of survivors in an abandoned police station and reluctantly agrees to try to help them defend themselves and escape to the sanctuary they so desperately need.
0 /0
Hidden in the Woods
4.3
Hidden in the Woods
Hidden in the Woods 2016 film online subtitrat in romana spune povestea a două surori care au fost crescue în mod izolat, supuse chinul abuziv al tatălui lor, traficant de droguri. Atunci când în cele din urmă ele decid să-l raporteze la poliție, el ucide doi ofițeri și este pus în închisoare. Dar, lucrurile merg din rău in mai rău ...
0 /0
Daylight’s End (2016)
5.4
Daylight’s End (2016)
Daylights End 2016 Filme Online Subtitrat este o nou film 2016 cu zombii, transformati dupa o epidemie misterioasa care cu cativa ani in urma a devastat intreaga planeta. Printre supravietuitori se formeaza o echipa care decid sa mearga intr-o sectie abandonata de politie pentru a recupera cativa oameni baricadati si sa ii evacueze.
0 /0