Mike Epps

Death Wish
6.5
HD

Death Wish

2018
Death Wish
Doctorul Paul Kersey (Bruce Willis) e un chirurg experimentat, ce și-a făcut o carieră din salvarea oamenilor aflați în pragul morții. Dar după ce soția lui e ucisă, iar fiica lui intră în comă în urma unui atac plin de brutalitate, Kersey se hotărăște să-și folosească abilitățile lui unice pentru a deveni un răzbunător ce nu cunoaște îndurarea.
0 /0
Acts of Violence
5.0
HD
Acts of Violence
When his fiancee is kidnapped by human traffickers, Roman and his ex-military brothers set out to track her down and save her before it is too late. Along the way, Roman teams up with Avery, a cop investigating human trafficking and fighting the corrupt bureaucracy that has harmful intentions.
10 /1
Meet the Blacks
3.2
Meet the Blacks
Atunci când familia Familia Black se muta de la Chicago, în căutarea unei vieți mai bune, sosirea lor în Beverly Hills coincide cu purjarea anuală a orașului, în care toate crímele sunt legale, timp de douăsprezece ore.
0 /0
Resident Evil: Extinction (2007)
6.3
Resident Evil: Extinction (2007)
Alice (Milla Jovovich) se trezeşte în vilă, la fel ca şi în primul film. Ea trece de câteva obstacole, însă după aceea este ucisă şi trupul ei este dus afară şi aruncat într-o groapă plină cu alte cadavre clonate ale ei. La cinci ani distanţă de când Virusul-T a scăpat din Oraşul Raccoon, acesta s-a răspândit în întreaga lume, în ...
0 /0
Resident Evil 2: Ultimul război (2004)
6.2
Resident Evil 2: Ultimul război (2004)
Alice (Milla Jovovich) se trezește din somnul adânc aflata în laboratorul secret al corporației Umbrella, dar descoperă ca zombii însetați de sânge, s-au luptat pentru a-i distruge au invadat întreg orașul. Curând își da seama ca însăși ea a fost un experient Umbrella, Alice fiind îmbunătățită bio-genetic cu forțe puternice, simțuri și abilitați noi. În centrul localității Raccoon City, un ...
0 /0