Ce se întâmplă?

Surse 112 Views Report Error

  • Watch trailer
  • Streamtape
  • EvoLoad
  • UserLoad
  • Netu
  • MixDrop
Alien³

Alien³

The bitch is back.May. 22, 1992United Kingdom114 Min.R
Your rating: 0
0 0 votes

Prezentare

E o lume care pare sa apartina trecutului indepartat la fel de mult ca si viitorul, o comunitate monastica formata din criminali violenti, drojdia societatii. In aceasta societate de proscrisi, o femeie reprezinta suma tuturor relelor: generatoare de scandal, o tentatie reprimata, un membru al altei specii – o straina (alien). E cineva de care trebuie sa te temi, nu sa-i dai crezare, mai ales cand spune o poveste ce pare fantezista despre un inamic de moarte, imposibil de oprit, exprimandu-si spaima cea mai adanca: precum ca povestea ar putea sa nu se sfarseasca.

Suntem in Fiorina 161, o planeta infestata de paduchi dintr-un sistem solar indepartat. Rafinarie subterana pentru minerale si dispozitiv de maxima securitate pentru munca corectionala, Fiorina “Furia” 161 este populata de o comunitate de puscariasicare au adoptat etica religiei si au ramas pe loc atunci cand dispozitivul a fost evacuat. In aceasta lume dominata de barbati, ofiterul Ripley (Sigourney Weaver) se prabuseste din cauza unei defectiuni a vehicolului care o transporta.

Dar Ripley a mai adus cu ea un oaspete nedorit pe planeta Fiorina 161, ai carei locuitori nu poseda tehnologii avansate si arme moderne pentru a se apara de atacurile reinnoite ale fiintelor numite Alien. Sigourney Weaver, de 3 ori nominalizata la Oscar, revine in “Alien 3” in rolul ofiterului Ripley, singura supravietuitoare de pe nava spatiala Nostromo, atacata si distrusa de o forta extraterestra mortala in “Alien”, si repurtand ulterior o victorie asupra Reginei Alien dupa o batalie disperata in cala cargoului militar Sulaco in “Aliens” Alaturi de Weaver avem de-a face cu o distributie de exceptie in fruntea careia se afla Charles S. Dutton, Charles Dance si Lance Henriksen.

Alien³
Alien³
Alien³
Alien³
Alien³
Alien³
Alien³
Alien³
Alien³
Alien³
Titlu original Alien³
IMDb Rating 6.5 286,474 voturi
TMDb Rating 6.3 4,059 voturi

Director

Cast

Sigourney Weaver isLt. Ellen Louise Ripley
Lt. Ellen Louise Ripley
Charles S. Dutton isLeonard Dillon
Leonard Dillon
Charles Dance isJonathan Clemens
Jonathan Clemens
Pete Postlethwaite isDavid Postlethwaite
David Postlethwaite
Ralph Brown isFrancis Aaron
Francis Aaron
Paul McGann isWalter Golic
Walter Golic
Danny Webb isRobert Morse
Robert Morse
Lance Henriksen isLance Bishop
Lance Bishop
Brian Glover isHarold Andrews
Harold Andrews
Deobia Oparei isArthur Walkingstick
Arthur Walkingstick
Distribuiri0

Lasă un comentariu

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published