Ce se întâmplă?

Surse 573 Views Report Error

  • Watch trailer
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3
Dredd

Dredd

Judgement is comingSep. 07, 2012South Africa95 Min.R
Your rating: 0
0 0 votes

Prezentare

Teritoriul Americii în viitor este un deșert nesfârșit. Pe Coasta de Est, începând din Boston și pânâ în Washington DC se întinde Mega City One, o metropolă imensă, dominată de violență, unde locuiesc peste 400 de milioane de oameni, într-o teamă perpetuă.

Singurii care încearcă să facă ordine în acest haos urban sunt cei supranumiți Judecătorii. Aceștia reprezintă întregul sistem: oameni ai legii, jurați, judecători și călăi. Cel mai bun dintre Judecători este Dredd, căruia Judecătorul suprem îi dă o misiune. El trebuie să testeze un Judecător începător, pe Cassandra Anderson, care are puteri telepatice. Totul trebuie să fie de fapt ca o zi de instrucție.

Judecătorii sunt în drum spre locul unde a avut loc o crimă, în Peach Trees, un zgârie nori de 200 de etaje condus de clanul mafiot al lui Ma-Ma. Atunci când cei doi Judecători încearcă să-i aresteze pe oamenii lui Ma-Ma, aceasta ordonă închiderea clădirii si Judecătorii se găsesc prinși într-o capcană a terorii, cu mafioții pe urmele lor. Totul se transformă acum într-o luptă pentru supraviețuire.

Dredd
Dredd
Dredd
Dredd
Dredd
Dredd
Dredd
Dredd
Dredd
Dredd
Titlu original Dredd
IMDb Rating 7.1 262,334 voturi
TMDb Rating 6.8 3,838 voturi

Director

Alex Garland
Director

Cast

Karl Urban isJudge Dredd
Judge Dredd
Tamer Burjaq isMa-Ma Bodyguard
Ma-Ma Bodyguard
Joe Vaz isBig Joe
Big Joe
Rakie Ayola isChief Judge
Chief Judge
Distribuiri0

Lasă un comentariu

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published