Surse video 104 Vizionări

  • Vezi trailer-ulyoutube.com
  • Server 1jetload.net
  • Server 2waaw.tv
  • Server 3mixdrop.to
Hostel

Hostel

Welcome To Your Worst NightmareJan. 06, 2006USA94 Min.R
Your rating: 0
0 0 votes
what going on?

Prezentare

Producatorul de filme, renumit pe plan international Quentin Tarantino, prezinta filmul HOSTEL de Eli Roth, urmatorul film al acestuia dupa debutul de succes al scriitorului-regizor cu filmul din anul 2002, Cabin Fever.

Mult mai infiorator decat precedentul Cabin Fever, filmul HOSTEL este o mixtura de fapte dintre cele mai terifiante legate de natura umana si despre lumea ce ne inconjoara, adunate din multe povestiri imposibil de crezut, dar adevarate, despre traficul de carne vie, despre crima organizata la nivel international, si despre sex-turism. Cu o grafica neinduratoare si adanc deranjanta, este sigur ca filmul va soca si pe cei mai tari fani ai genului.

Cautand distractie si aventuri, colegii de facultate Paxton si Josh pornesc prin Europa cu rucsacurile in spate dornici sa adune amintiri din calatorii alaturi de noul prieten Oli, un islandez.

Cei doi sunt atrasi de un alt calator intr-un loc descris ca un „paradis” pentru turistii americani – un hotel dintr-un orasel din Slovacia, plin cu femei est-europene superbe si disperate. Cei doi ajung acolo si se cupleaza imediat cu Natalya si Svetlana. Poate prea usor.

Distrati de frumusetile est-europene, cei doi se trezesc intr-o situatie din ce in ce mai sinistra, despre care vor descoperi ca este la fel de intinsa precum coruptia post-comunista si la fel de adanca si sumbra precum firea umana – asta daca vor supravietui.

Titlu original Hostel
IMDb Rating 5.9 165,860 voturi
TMDb Rating 5.8 2,144 voturi
Distribuiri0

S-ar putea să îți placă și:

Mirrors
Final Destination 5 / Destinatie finala 5 (2011)
Sinister
Split
Triangle
Devil in the Dark
Annabelle 2: Creation (2017)
The Crooked Man
It Stains the Sands Red
The Snare
We Go On
Halloween

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website