Ce se întâmplă?

Surse 522 Views Report Error

  • Watch trailer
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3
How It Ends

How It Ends

No one survives aloneJul. 13, 2018Canada113 Min.TV-MA
Your rating: 0
0 0 votes

Prezentare

Povestea îl are în centrul atenţiei pe Will (Theo James), un avocat, şi soţia acestuia, Samantha (Kat Graham), doi tineri care aşteaptă primul lor copil. Will îi vizitează părinţii Samanthei din Chicago, Tom (Forest Whitaker) şi soţia acestuia, în timp ce Samantha se deplasează înapoi în Seattle. Tom este un fost militar aflat la pensie care nu prea e încântat de alegerea făcută de fiica lui. Ei urmează să ia cina împreună, iar Tom se oferă să-l ajute pe Will să cumpere o casă.

Will şi Tom se ceaertă, Will pleacă de acolo. În ziua următoare, Will ar trebui să se ducă şi el la Seattle după Samantha, însă în timp ce discută cu ea la telefon el aude nişte zgomote ciudate în fundal, iar Samantha dă de înţeles că este ceva în neregulă. Ea îi spune că este speriată, iar în acel moment telefonul se închide. El încearcă să o sune înapoi, dar liniile telefonice par să fie picate.

Will se grăbeşte apoi la aeroport să se îmbarce într-un avion cu destinaţia Seattle, însă ajuns acolo el află că toate zborurile au fost anulate, iar ştirile de la TV relatează cum că s-a petrecut ceva major pe Coasta de Vest a Americii. În timpul ştirilor, energia electrică şi liniile telefonice sunt întrerupte, iar Will se urcă într-un taxi pentru a se întoarce acasă la părinţii Samanthei, informându-i pe aceştia despre situaţia creată. Tom îi spune lui Will că se duce la Seattle cu maşina şi îl întreabă dacă vrea să-l însoţească în timp ce îşi trimite soţia la nişte prieteni apropiaţi.

How It Ends
How It Ends
How It Ends
How It Ends
How It Ends
How It Ends
Titlu original How It Ends
IMDb Rating 5 47,121 voturi
TMDb Rating 5.2 1,486 voturi

Director

Cast

Kat Graham isSamantha
Samantha
Mark O'Brien isJeremiah
Jeremiah
Nicole Ari Parker isPaula Sutherland
Paula Sutherland
Nancy Sorel isSonographer
Sonographer
Anett Rumanoczky isFlight Attendant
Flight Attendant
Cheryl Gensiorek isAirport Bar Woman
Airport Bar Woman
Distribuiri0

Lasă un comentariu

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published