Ce se întâmplă?

Surse 241 Views Report Error

  • Watch trailer
  • StreamTape
  • Netu
  • UserLoad
  • MixDrop
  • OkStream
  • EvoLoad
  • DoodStream
Hummingbird

Hummingbird

All roads don't lead to salvation.May. 07, 2013USA100 Min.R
Your rating: 0
10 1 vote

Prezentare

Jason Statham este Joey, un fost soldat din Forțele Speciale, ajuns acum să trăiască pe străzi, în lumea de infractori din Londra, și care acum se transformă în Înger Răzbunător când destinul îl obligă să-și asume identitatea altcuiva.

Hummingbird este un thriller brutal, dar surprinzător de emoționant, despre un om care crede despre el că e de nemântuit și care caută să-și facă singur justiție, dar ce găsește este dragostea, chiar dacă efemeră.

Alături de Jason Statham se mai află actrița poloneză Agata Buzek, selectată în 2010 la Berlinale Shooting Star, în rolul călugăriței Cristina, a Nun. Talentata actriță a mai putut fi văzută în filmele Reverse, al lui Borys Lankosz și în Nightwatching, al lui Peter Greenaway. Din distribuție mai fac parte Vicky McClure, câștigătoare a premiului BAFTA pentru Cea mai bună actriță pentru serialul TV This is England ‘86 , Benedict Wong (Prometheus), Ger Ryan și Dai Bradley (Kes).

Echipa din spatele camerelor de filmat e formată din directorul de imagine dublu câștigător al premiul Oscar, Chris Menges (Extremely Loud & Incredibly Close, The Reader, The Killing Fields, The Mission), scenograful nominalizat la Oscar, Michael Carlin, designerul de coafură și machiaj Paul Pattison, creatoarea de costume nominalizată la premiile BAFTA, Louise Stjernsward, inginerul de sunet nominalizat la premiile BAFTA, John Casali, precum și editorul Valerio Bonelli, iar muzica e compusă de Dario Marianelli, de asemenea laureat cu Oscar.

Hummingbird marchează debutul regizoral al scenaristului laureat cu Oscar Steven Knight (Eastern Promises, Dirty Pretty Things), după scenariul său original. Filmul e produs de Paul Webster (Anna Karenina, Salmon Fishing in The Yemen, Eastern Promises, Atonement), nominalizat la Oscar, și de Guy Heeley prin intermediul companiei lor, Shoebox Films.

Hummingbird este finanțat și distribuit de IM Global. Stuart Ford, Brian Kavanaugh-Jones și Joe Wright sunt producătorii executivi ai filmului.

Hummingbird
Hummingbird
Titlu original Hummingbird
IMDb Rating 6.2 68,948 voturi
TMDb Rating 6.2 1,249 voturi

Director

Cast

Jason Statham isJoey Jones
Joey Jones
Agata Buzek isChristina
Christina
Lee Asquith-Coe isSilver Mercedes Driver
Silver Mercedes Driver
Michelle Lee isMrs. Choy
Mrs. Choy
Lee Nicholas Harris isMeat Market Manager
Meat Market Manager
Andrew Ellis isFootball Supporter 1
Football Supporter 1
Distribuiri0

Lasă un comentariu

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published