Ce se întâmplă?

Surse 67 Views Report Error

  • Watch trailer
  • StreamTape
  • EvoLoad
  • UserLoad
  • Netu
  • MixDrop
Insidious: Chapter 3

Insidious: Chapter 3

This is how you dieJun. 04, 2015Canada97 Min.PG-13
Your rating: 0
0 0 votes

Prezentare

Cel mai întunecat dintre capitolele Insidious îi conduce pe spectatori în ținutul straniu numit Further, dezvăluind modul în care Elise Rainier (Lin Shaye) și-a început lupta, salvând-o pe o tânără din ghearele demonilor.

Insidious: Chapter 3, noul film din terifianta serie horror, este scris și regizat de co-autorul francizei, Leigh Whannell. Acțiunea filmului se petrece ani de zile înainte de bântuirea familiei Lambert și a bătăliilor Elisei cu fantomele din ținutul Further, din Insidious și Insidious: Chapter 2. În preambul, adolescenta Quinn Brenner (Stefanie Scott), care visează să devină actriță, simte că mama ei, decedată, vrea să intre în legătură cu ea. Atunci caută ajutorul lui Elise, un mediu foarte talentat.

Elise ar vrea s-o ajute pe sensibila Quinn, dar tragedia care s-a petrecut în trecutul său o face pe Elise să se rețină de la folosirea abilităților cu care era înzestrată. În curând, un accident nefericit o face pe Quinn să stea în casă o perioadă mai lungă de timp, pentru a se recupera, în timp ce tatăl său, rămas văduv, Sean (Dermot Mulroney), se luptă să-și întrețină familia.

Apoi, Quinn este atacată în dormitorul său de către o entitate malefică, iar Sean o imploră pe Elise să-l ajute. Luptându-se cu soarta și cu rostul său pe pământ, Elise își adună puterile pentru a intra în legătură cu lumea morților – sprijinindu-se pe ajutorul noilor săi prieteni, niște para-psihologi, Tucker (Angus Sampson) și Specs (Leigh Whannell).

Forțată să se aventureze mai adânc în ținutul Further, pentru a o proteja pe Quinn, Elise se trezește față în față cu cel mai cumplit dușman pe care l-a întâlnit până acum, un demon cu o poftă insațiabilă de a captura sufletele oamenilor.

Insidious: Chapter 3
Insidious: Chapter 3
Insidious: Chapter 3
Insidious: Chapter 3
Titlu original Insidious: Chapter 3
IMDb Rating 6.1 98,438 voturi
TMDb Rating 6.3 2,565 voturi

Director

Cast

Stefanie Scott isQuinn Brenner
Quinn Brenner
Lin Shaye isElise Rainier
Elise Rainier
Dermot Mulroney isSean Brenner
Sean Brenner
Tom Gallop isDr. Henderson
Dr. Henderson
Tate Berney isAlex Brenner
Alex Brenner
Corbett Tuck isDanielle
Danielle
Distribuiri0

Lasă un comentariu

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published