Surse video 427 Vizionări

  • Vezi trailer-ulyoutube.com
  • Server 1ok.ru
  • Server 2hqq.tv
Neighbors I

Neighbors I

Family vs. FratMay. 08, 2014USA96 Min.R
Your rating: 0
0 0 votes
what going on?

Prezentare

Mac Radner (Seth Rogen) şi soţia lui Kelly (Rose Byrne) formează un cuplu a cărui familie a fost extinsă după naşterea fiicei lor, Stella, care i-a îndepărtat de prietenii Jimmy Faldt (Ike Barinholtz) şi fosta lui soţie, Paula (Carla Gallo), şi tentativele lor de a-şi păstra vechiul stil de viaţă au eşuat. Într-o zi, cei doi află că fraternitatea Delta Psi, cunoscută pentru petrecerile lor nebune, s-a mutat chiar în vila de lângă ei, aşa că hotărăsc să meargă la ei pentru a le cere să nu facă prea mult zgomot. Liderii fraternităţii, Teddy Sanders (Zac Effron) şi Pete Regazolli (Dave Franco) acceptă cu condiţia de-a le cere de fiecare dată asta şi a nu chema poliţia.

Teddy şi Pete îşi doresc să intre în istoria Delta Psi cu organizarea celei mai tari petreceri de sfârşit de an. Mai târziu, Mac şi Kelly le cere să facă mai puţin zgomot, dar sunt intrigaţi de petrecerea care se ţine. Teddy îi invită înăuntru pentru a le câştiga încrederea, iar Kelly se împrieteneşte cu iubita lui Teddy, Brooke Shy (Halston Sage), în timp ce el se împrieteneşte cu Mac. În noaptea următoare, Mac şi Kelly îl sună pe Teddy pentru a face mai puţin zgomot, dar acesta nu răspunde la telefon. Kelly îl convinge pe Mac să sune la poliţie în mod anonim, dar ofiţerul Watkins (Hannibal Buress) îi dă de gol.

Din acel moment, cei de la Delta Psi rup înţelegerea cu cei doi soţi şi încep să se răzbune pe ei. Mac încearcă să facă în aşa fel încât să întoarcă întregul cartier împotriva fraternităţii, numai că Teddy deja s-a împrietenit cu toţi. Cei doi merg apoi la decanul universităţii, Carol Gladstone (Lisa Kudrow), pentru a-i reclama pe aceştia, dar ea le spune că nu poate face nimic deoarece au o regulă de 3 greşeli grave înainte de-a lua măsuri, iar Delta Psi n-a comis decât una până acum.

Neighbors I
Neighbors I
Neighbors I
Neighbors I
Neighbors I
Neighbors I
Neighbors I
Neighbors I
Neighbors I
Neighbors I
Titlu original Neighbors
IMDb Rating 6.4 219,491 voturi
TMDb Rating 6.2 1,633 voturi

Directori

Actori

Seth Rogen isMac Radner
Mac Radner
Zac Efron isTeddy Sanders
Teddy Sanders
Rose Byrne isKelly Radner
Kelly Radner
Hannibal Buress isOfficer Watkins
Officer Watkins
Lisa Kudrow isCarol Gladstone
Carol Gladstone
Distribuiri0

S-ar putea să îți placă și:

Perfect Strangers
Despicable Me 2
Small Crimes
True Memoirs of an International Assassin
68 Kill
Sundown
Snatched
All Ladies Do It
The Stepford Wives
Moonwalkers
Meet the Blacks
Liar Liar (1997)

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website