Surse video 545 Vizionări

  • Vezi trailer-ulyoutube.com
  • Server 1openload.co
  • Server 2rapidvideo.com
  • Server 3streamango.com
Overboard

Overboard

A riches to rags story. If only he could remember it.May. 03, 2018USA112 Min.PG-13
Your rating: 0
0 0 votes
what going on?

Prezentare

Cu o întorsătură de situație spumoasă, Overboard se concentrează asupra lui Leonardo (EUGENIO DERBEZ), un seducător egoist și răsfățat, ce face parte din cea mai bogată familie din Mexic și asupra lui Kate (ANNA FARIS) , o mamă singură ce de abia își duce traiul împreună cu cei 3 copii ai ei.

Kate e angajată să mențină curățenia pe luxosul iaht al lui Leonardo, până în momentul în care e concediată pe nedrept de acesta, care, pe deasupra, refuză și să-i plătească ce îi datorează. La scurt timp după acest lucru, Leonardo cade peste bord în timpul unei petreceri prea înfierbântate și se trezește a doua zi pe mal, suferind de cea mai acută formă de amnezie. Kate apare la spital și, ca să i-o plătească, îl convinge pe Leonardo că e soțul ei și îl pune la muncă-pentru prima oară în viața lui.

La început Leonardo e nefericit și stângaci, dar încet-încet începe să se descurce. În cele din urmă, Leonardo câștigă respectul noii sale “familii” și a colegilor de muncă. Dar adevărata familie de miliardari a lui Leonardo îl caută pe acesta cu disperare. În același timp, pericolul ca lui Leonardo să-i revină brusc memoria plutește în aer. Întrebarea care se pune e: o să rămână Leonardo împreună cu noua sa familie sau o să pună indiciile cap la cap și o să îi părăsească pentru totdeauna?

Overboard
Overboard
Overboard
Overboard
Overboard
Overboard
Overboard
Overboard
Overboard
Titlu original Overboard
IMDb Rating 6.0 32,329 voturi
TMDb Rating 5.9 16 voturi
Distribuiri0

S-ar putea să îți placă și:

The Stepford Wives
Operator
The Last Summer
68 Kill
IO
Orbiter 9
The Proposal
Paddington 2
Ted
Nuestros amantes
Newness
Lake Placid 3

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website