Ce se întâmplă?

Surse 1134 Views Report Error

  • Watch trailer
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3
Overboard

Overboard

A riches to rags story. If only he could remember it.May. 03, 2018USA112 Min.PG-13
Your rating: 0
0 0 votes

Prezentare

Cu o întorsătură de situație spumoasă, Overboard se concentrează asupra lui Leonardo (EUGENIO DERBEZ), un seducător egoist și răsfățat, ce face parte din cea mai bogată familie din Mexic și asupra lui Kate (ANNA FARIS) , o mamă singură ce de abia își duce traiul împreună cu cei 3 copii ai ei.

Kate e angajată să mențină curățenia pe luxosul iaht al lui Leonardo, până în momentul în care e concediată pe nedrept de acesta, care, pe deasupra, refuză și să-i plătească ce îi datorează. La scurt timp după acest lucru, Leonardo cade peste bord în timpul unei petreceri prea înfierbântate și se trezește a doua zi pe mal, suferind de cea mai acută formă de amnezie. Kate apare la spital și, ca să i-o plătească, îl convinge pe Leonardo că e soțul ei și îl pune la muncă-pentru prima oară în viața lui.

La început Leonardo e nefericit și stângaci, dar încet-încet începe să se descurce. În cele din urmă, Leonardo câștigă respectul noii sale “familii” și a colegilor de muncă. Dar adevărata familie de miliardari a lui Leonardo îl caută pe acesta cu disperare. În același timp, pericolul ca lui Leonardo să-i revină brusc memoria plutește în aer. Întrebarea care se pune e: o să rămână Leonardo împreună cu noua sa familie sau o să pună indiciile cap la cap și o să îi părăsească pentru totdeauna?

Overboard
Overboard
Overboard
Overboard
Overboard
Overboard
Overboard
Overboard
Overboard
Overboard
Titlu original Overboard
IMDb Rating 6 35,992 voturi
TMDb Rating 6.6 1,049 voturi

Director

Cast

Anna Faris isKate Sullivan
Kate Sullivan
Eugenio Derbez isLeonardo Montenegro
Leonardo Montenegro
Hannah Nordberg isEmily Sullivan
Emily Sullivan
Alyvia Alyn Lind isOlivia Sullivan
Olivia Sullivan
Payton Lepinski isMolly Sullivan
Molly Sullivan
Distribuiri0

Lasă un comentariu

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published