Surse video 417 Vizionări

  • Server 1openload.co
Paulette

Paulette

Jan. 16, 2013France87 Min.R
Your rating: 0
0 0 votes
what going on?

Prezentare

Paulette (Bernadette Lafont) şi răposatul ei soţ deţineau o braserie. Acum, bătrâna xenofobă locuieşte de una singură în suburbii şi se chinuie să supravieţuiască având o pensie mult prea mică pentru necesităţile traiului de zi cu zi. Din cauza datoriilor pe care le-a acumulat de-a lungul timpului, majoritatea bunurilor sale, printre care mobila şi TV-ul, i-au fost confiscate. Pentru a pune capac, i-a fost tăiat şi telefonul fix din cauza neplăţii facturilor. Paulette este disperată să facă, într-un fel sau altul, rost de bani pentru a duce o bătrâneţe mai liniştită şi lipsită de grijile zilei de mâine. Într-o zi, ea află că se fac bani frumoşi din vânzarea de canabis.

Ea se duce la un cunoscut infractor din zona ei pe nume Vito pentru a-i cere să-i dea ceva de lucru, iar acesta, deşi ezitant la început, o pune să-i distribuie canabisul. Totuşi, succesul neaşteptat de mare al bătrânicii atrage furia şi nemulţumirea celorlalţi traficanţi, astfel că o bat şi îi fură banii şi marfa. Din nou, Paulette este disperată deoarece trebuie să livreze o anumită sumă de bani lui Vito (Paco Boublard). Apoi, îi vine o idee cel puţin trăznită: se hotărăşte să nu mai vândă canabisul în formă pură, ci începe să facă prăjituri şi biscuiţi „condimentaţi” cu canabis.

Ideea bătrânei Paulette se dovedeşte, înc-odată, de un real succes şi cererea pentru prăjiturile ei devine imensă. Şeful lui Vito devine atât de entuziasmat în legătură cu succesul ei încât plănuieşte să vândă aceste preparate şi copiilor. Totuşi, bătrânica are anumite principii şi refuză să susţină această idee, astfel că individul respectiv îi răpeşte nepotul şi ea porneşte o tentativă spectaculoasă de-al salva, fiind ajutată de ginerele ei, Ousmane (Jean-Baptiste Anoumon).

Paulette
Paulette
Paulette
Paulette
Paulette
Paulette
Paulette
Titlu original Paulette
IMDb Rating 6.6 5,158 voturi
TMDb Rating 6.3 93 voturi
Distribuiri0

S-ar putea să îți placă și:

The Commuter
The Accountant
Bounty Hunters
Pineapple Express: O afacere riscantă (2008)
The Last Laugh
The Shepherd: Border Patrol
Despicable Me 2
Stray Bullets
Scrat: Spaced Out
The Perfect Match
Kidnapping Mr. Heineken
Maria Bamford: Old Baby

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website