Ce se întâmplă?

Surse 1346 Views Report Error

  • Watch trailer
  • Server 1
  • Server 2
[REC]⁴ Apocalypse (2014)

[REC]⁴ Apocalypse (2014)

It’s time to leave.Oct. 31, 2014Spain95 Min.R
Your rating: 0
0 0 votes

Prezentare

Filmul începe cu o unitate specială trimisă să o recupereze pe Angela. Ei încep să plaseze bombe prin apartamente şi sunt apoi prinşi la înghesuială de chiriaşii infectaţi, inclusiv Manu şi bătrânul din primul film. Unitatea reuşeşte să-i omoare atât pe ei cât şi soldaţii care au fost infectaţi între timp. Rămaşi doar doi, ei o aud pe Angela strigând după ajutor. Unul dintre soldaţi, Guzman, merge la ea şi îi spune că e timpul să plece. Angela se trezeşte într-o cameră unde doctorul Ricarte efectuează teste pe ea.

Între timp, Guzman se trezeşte şi el şi descoperă o bătrână care-l întreabă despre o anumită nuntă, dezvăluind faptul că ea este singura supravieţuitoare din precedentul film. Înapoi în laborator, Angela încearcă să fugă de acolo şi dă peste Guzman, împreună cu care se îndreaptă spre exterior şi descoperă că se află pe un vapor. Ricarte şi soldaţii ajung la locul în care se află cei doi şi le spune că situaţia se află sub control, deoarece sângele Angelei s-a dovedit a nu fi infectat.

Guzman este prezentat apoi căpitanului Ortega, care se află la ultimul său voiaj, şi Nick, responsabilul cu navigarea. Ortega îi spune lui Guzman că doctorii le-au cerut să taie orice linie de comunicare cu ţărmul. În ziua următoare, Angela se întâlneşte şi ea cu Nick şi acesta îi arată o casetă din trecut în care se află şi ea, amintindu-şi văzând imaginile de fata Medeiros. Între timp, Ricarte şi echipa lui descoperă că în timpul penei de curent din seara trecută o creatură infectată a reuşit să scape din cuşca în care era ţinută.

[REC]⁴ Apocalypse (2014)
[REC]⁴ Apocalypse (2014)
[REC]⁴ Apocalypse (2014)
[REC]⁴ Apocalypse (2014)
Titlu original [REC] 4: Apocalipsis
IMDb Rating 5.3 17,155 voturi
TMDb Rating 5.6 801 voturi
Distribuiri0

Lasă un comentariu

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published