Surse video 209 Vizionări

  • Vezi trailer-ulyoutube.com
  • Server 1fastto
  • Server 2videomega.co
Stuber

Stuber

Saving the Day Takes a Pair.Jul. 11, 2019USA93 Min.R
Your rating: 0
0 0 votes
what going on?

Prezentare

Stu (Kumail Nanjiani) este un milenial vorbăreț, blând și căruia nu îi place să își asume riscuri. El lucrează într-un magazin de articole sportive, în timp ce are un job part-time ca șofer Uber pentru a putea strânge suficienți bani încât să deschidă o sală de spinning, pentru a o putea cuceri pe fata visurilor sale. Un plan care desigur că nu va funcționa. El va face orice este necesar pentru a-și păstra ratingul de cinci stele.

Vic Manning (Dave Bautista) este un detectiv alfa, de școală veche, divorțat, căsătorit cu slujba pe care o are și care își neglijează îndatoririle părintești pe care le are față de fiica sa, Nicole. Anii în care și-a folosit corpul masiv pentru a duce la capăt misiuni s-au dus demult, însă el face orice pentru a-și testa limitele. Alergic atât la conversații, cât și la tehnologie, Vic are un temperament puternic și îi place la nebunie să tragă cu pistolul. Un combo pe care toată lumea îl iubește atunci când vine vorba de un polițist!

Într-o zi, după ce părăsește cabinetul doctorului în urma unei intervenții la ochi, Vic primește o informație cu privire la locul unde s-ar afla vânzătorul de droguri care l-a ucis pe partenerul său. Din păcate, Vic nu poate să vadă absolut nimic, chiar dacă o balenă s-ar afla în fața lui. Având ochii în ceață și fiind incapabil să conducă singur, Vic cheamă un Uber și ghici cine îi preia comanda?

Pot acești doi barbați, extrem de diferiți să împartă un Nissan Leaf în timp ce vânează traficanți de droguri în Los Angeles? O prietenie ca în filmul „Un cuplu ciudat”, însă cu mai multe explozii.

Stuber
Stuber
Stuber
Titlu original Stuber
IMDb Rating 6.2 36,150 voturi
TMDb Rating 6.5 306 voturi
Distribuiri0

S-ar putea să îți placă și:

Stake Land
Ip Man: The Final Fight
Rise of the Planet of the Apes
Goosebumps 2: Haunted Halloween
Home Again
Colossal
Gods of Egypt (2016)
Skyscraper
The Stepford Wives
Going in Style
Neighbors I
Hitman: Agent 47

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website