Ce se întâmplă?

Surse 643 Views Report Error

  • Watch trailer
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3
SuperFly

SuperFly

Redefine the hussleJun. 13, 2018USA107 Min.R
Your rating: 0
0 0 votes

Prezentare

Priest, un dealer de cocaină din Atlanta, a cutreierat străzile încă de la vârsta de 11 ani. Adus în lumea drogurilor de către mentorul său Scatter încă de la o vârstă fragedă, el a început să vândă droguri încă de atunci. El trăieşte ca un rege împreună cu cele două iubite ale sale, Georgia şi Cynthia, care ştiu una despre cealaltă. Într-o noapte, Juju, un membru al unei găşti numite Snow Patrol, se dă la Cynthia şi se înfurie atunci când află că este iubita lui Priest.

Confruntându-l în afara unui club de striptease în ciuda opoziţiei liderului Snow Patrol, Q, el deschide focul asupra lui Priest, dar îl ratează pe acesta şi împuşcă accidental un trecător. Cei din Snow Patrol fug de la faţa locului, în timp ce Priest îi oferă bani victimei şi prietenilor săi şi îi direcţionează către cel mai bun spital din zonă. După ce ajunge acasă, Priest are o revelaţie şi îşi doreşte să nu mai fie niciodată în situaţia de-a fi împuşcat.

Priest îi mărturiseşte adjunctului său, Eddie, faptul că îşi doreşte să plece din lumea aceasta a drogurilor şi ca are un plan pentru a face asta. Eddie iniţial nu este de acord, însă apoi îl asigură de susţinerea sa. Priest îl informează, de asemenea, şi pe Scatter, care îi spune că nu îl va ajuta să facă asta. După ce se realizează un atac asupra câtorva membri din Snow Patrol, Juju îl suspectează pe Priest de răzbunare şi promite că o să îi întoarcă această faptă.

SuperFly
SuperFly
SuperFly
SuperFly
Titlu original SuperFly
IMDb Rating 5.2 6,675 voturi
TMDb Rating 6.9 283 voturi

Director

Cast

Distribuiri0

Lasă un comentariu

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published