Ce se întâmplă?

Surse 628 Views Report Error

  • Watch trailer
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3
The Dictator

The Dictator

May. 15, 2012USA83 Min.R
Your rating: 0
0 0 votes

Prezentare

Liderul suprem Aladeen i-a făcut lumii un dar colosal când s-a hotărât să se nască. Era al șaptelea fiu al gloriosului președinte pe viață al Republicii Wadiya, Omar Aladeen. Mama lui era o stewardesă de la Air France, care a murit în condiții tragice din cauza unei lipse acute de oxigen imediat după ce l-a născut pe Aladeen în 1982 – ceea ce înseamnă că el are acum 30 de ani. Pozele în care poate l-ați văut pe Aladeen copil în mijlocul anilor ’70, inclusiv una grozavă cu el la premiera filmului „Saturday Night Fever” sunt pure scorneli fabricate de presa occidentală sionistă.

Filmul spune povestea eroică a unui dictator care și-a riscat viața pentru a fi sigur că democrația nu va ajunge niciodată în țara pe care a tiranizat-o cu atâta dragoste, și este inspirat din romanul de mare succes “Zabibah and the King”, scris de Saddam Hussein.

DICTATORUL este produs de Baron Cohen împreună cu Scott Rudin, Alec Berg, Jeff Schaffer și David Mandel.
Acest proiect marchează prima colaborare cu Baron Cohen a lui Scott Rudin (“True Grit”, “The Social Network”). Berg, Schaffer și Mandel (“Seinfeld”, “Curb Your Enthusiasm”) i se alătură lui Baron Cohen în calitate de scenariști. Filmul este o nouă colaborare dintre Baron Cohen și Larry Charles, după “Borat” și “Bruno”.

Dan Mazer (“Borat” “Bruno”), Ant Hines (“Borat” “Bruno”) și Peter Baynham (“Borat”) sunt producători executivi, alăturându-se, astfel, restului echipei nominalizate la Oscar și la Globurile de Aur, și câștigătoare a unui Glob de Aur pentru “Borat”. Todd Schulman (“Borat”, “Bruno”) este co-producător din partea companiei lui Baron Cohen, Four By Two.

The Dictator
The Dictator
The Dictator
The Dictator
The Dictator
Titlu original The Dictator
IMDb Rating 6.4 288,596 voturi
TMDb Rating 6.1 4,472 voturi

Director

Cast

Distribuiri0

Lasă un comentariu

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published