Ce se întâmplă?

Surse 198 Views Report Error

  • Watch trailer
  • StreamTape
  • UserLoad
  • EvoLoad
  • Netu
  • MixDrop
The Matrix Revolutions

The Matrix Revolutions

Tot ce are un început are și un sfârșit.Nov. 05, 2003USA129 Min.R
Your rating: 0
0 0 votes

Prezentare

La finalul impresionant al filmului ”Matrix Reincarcat”, Neo (Keanu Reeves) mai face un pas in cautarea adevarului, care a inceput cu calatoria in lumea reala la debutul filmului Matrix – dar transformarea l-a lasat secatuit de puteri, ratacind in lumea nimanui intre Matrix si Lumea Masinii. In timp ce Trinity (CARRIE-ANNE MOSS) sta de veghe langa trupul in coma al lui Neo, Morfeus (LAURENCE FISHBURNE) are revelatia ca cel in care a investit credinta o viata nu este decat un simplu sistem de control inventat de arhitectii Matrix.

In ”Matrix Revolutii”, capitolul final exploziv din trilogia Matrix, razboiul epic dintre om si masina ajunge la un crescendo fulgerator: armata din Zion, ajutata de bravii voluntari civili ca Zee (NONA GAYE) si Kid (CLAYTON WATSON) se lupta cu disperare sa opreasca invazia Santinelelor intrucat armata Masinii patrunde in fortareata lor. Confruntandu-se cu o anihilare totala, cetatenii ultimului bastion al umanitatii se lupta nu doar pentru propriile lor vieti, dar si pentru viitorul umanitatii.

Insa un element necunoscut otraveste trupele din interior: Smith, pungasul programat (HUGO WEAVING) l-a rapit cu viclenie pe Bane (IAN BLISS), un membru al flotei de elicoptere. Devenit mai puternic cu fiecare secunda, Smith este mai presus decat controlul Masinilor si acum ameninta sa le distruga imperiul, lumea reala si Matrix.

Oracolul (MARY ALICE) ii ofera lui Neo sfaturile finale, pe care el le accepta constientizand faptul ca ea este un program, iar cuvintele ei pot fi doar o noua fila de falsitate din planul maret al lui Matrix.

Cu ajutorul lui Niobe (JADA PINKETT SMITH), Neo si Trinity decid sa calatoreasca mai departe decat orice fiinta umana a indraznit – o calatorie inselatoare deasupra pamantului si a suprafetei parjolite a pamantului si in mijlocul amenintatorului Oras al Masinilor. In aceasta vasta metropola mecanizata, Neo ajunge fata in fata cu puterea suprema din lumea Masinii – Deus Ex Machina – si incheie un pact care reprezinta ultima speranta pentru o lume muribunda.

Razboiul se va sfarsi in aceasta seara, ca si destinul lui Neo si soarta celor doua civilizatii legate inexorabil de izbucnirea confruntarii de proportia cataclismului cu Smith.

Warner Bros. Pictures prezinta, in asociatie cu Village Roadshow Pictures si NPV Entertainment, o productie Silver Pictures, Matrix Revolutii, in rolurile principale: KEANU REEVES, LAURENCE FISHBURNE si CARRIE-ANNE MOSS. In film joaca de asemenea HUGO WEAVING si JADA PINKETT SMITH.

Matrix Revolutii este scris si regizat de FRATII WACHOWSKI si produs de JOEL SILVER. Producatorii executivi sunt ANDY WACHOWSKI, LARRY WACHOWSKI, GRANT HILL, ANDREW MASON, GRANT HILL, ANDREW MASON si BRUCE BERMAN. Regizorul de imagine este BILL POPE; A.S.C.; producatorul este OWEN PATERSON; editorul este ZACK STAENBERG, A.C.E.; muzica este compusa de DON DAVIS; supervizeaza efectele vizuale JOHN GAETA; si costumele apartin lui KYM BARRETT.

Filmul Matrix Revolutii va fi prezentat in lumea intreaga de WARNER BROS. PICTURES, o companie Warner Bros. Entertainment, iar in anumite teritorii de Village Roadshow Pictures.

The Matrix Revolutions
The Matrix Revolutions
The Matrix Revolutions
The Matrix Revolutions
The Matrix Revolutions
The Matrix Revolutions
The Matrix Revolutions
The Matrix Revolutions
The Matrix Revolutions
The Matrix Revolutions
Titlu original The Matrix Revolutions
IMDb Rating 6.8 462,894 voturi
TMDb Rating 6.7 7,208 voturi

Director

Cast

Keanu Reeves isThomas A. Anderson / Neo
Thomas A. Anderson / Neo
Hugo Weaving isAgent Smith
Agent Smith
Harry Lennix isCommander Lock
Commander Lock
Helmut Bakaitis isThe Architect
The Architect
Lambert Wilson isThe Merovingian
The Merovingian
Distribuiri0

Lasă un comentariu

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published