Ce se întâmplă?

Surse 519 Views Report Error

  • Watch trailer
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3
The Raven

The Raven

The only one who can stop a serial killer is the man who inspired him.Mar. 09, 2012Hungary111 Min.R
Your rating: 0
0 0 votes

Prezentare

În acest thriller sumbru, Edgar Allan Poe (John Cusack, Being John Malkovich), își unește forțele cu un detectiv din Baltimore (Luke Evans, Immortals), pentru a prinde un criminal în serie nebun care se inspiră din scrierile lui Poe pentru a comite oribilele crime. Regizat de James McTeigue (V for Vendetta), filmul îi mai are în distribuție pe Alice Eve (Sex and the City 2), Brendan Gleeson (In Bruges), Oliver Jackson-Cohen (Faster) și Kevin McNally (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides).

Cînd o mamă și o fiică sînt găsite ucise cu brutalitate în casa lor din Baltimore, în secolul al 19-lea, detectivul Emmett Fields (Luke Evans) face o descoperire șocantă: crima seamănă cu cea dintr-o povestire publicată în ziarul local. Povestirea, scrisă cu detalii sîngeroase, face parte dintr-o colecție a scriitorului aspirant și inadaptat social, Edgar Allan Poe. Dar, chiar în timp ce Poe se află în interogatoriul poliției, are loc o altă crimă, și aceasta inspirată tot de o populară povestire de-a acestuia.

Field înțelege rapid că ucigașul folosește scrierile lui Poe ca inspirație pentru masacrele sale, așa că apelează la ajutorul scriitorului pentru a-l opri. Dar, cînd iubita lui Poe (Alice Eve, “She’s Out of My League”) e în pericol să devină următoarea victimă a criminalului, miza crește enorm, iar creatorul poveștilor cu detectivi își pune la bătaie propriile abilități de deducție pentru a încerca să rezolve acest caz înainte de a nu fi prea tîrziu.

În thrillerul produs de Intrepid Pictures mai pot fi văzuți Brendan Gleeson (“In Bruges”), Oliver Jackson-Cohen (“Faster”) și Kevin R. McNally (“Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides”).

CORBUL e regizat de James McTeigue (“V for Vendetta”) după un scenariu de Hannah Shakespeare și Ben Livingston. Filmul e produs de Marc D. Evans și Trevor Macy, de la Intrepid Pictures și Aaron Ryder, de la FilmNation Entertainment. Producători executivi sînt Glen Basner, Jesus Martinez Asenzio și James D. Stern. Scenografia îi aparține lui Roger Ford, costumele sînt create de Carlo Poggioli, iar director de imagine este Danny Ruhlmann. Niven Howie este editorul filmului, iar muzica e compusă de Lucas Vidal.

The Raven
The Raven
The Raven
The Raven
The Raven
The Raven
Titlu original The Raven
IMDb Rating 6.4 83,504 voturi
TMDb Rating 6.3 995 voturi

Director

Cast

John Cusack isEdgar Allan Poe
Edgar Allan Poe
Luke Evans isDetective Emmett Fields
Detective Emmett Fields
Alice Eve isEmily Hamilton
Emily Hamilton
Brendan Gleeson isColonel Hamilton
Colonel Hamilton
Jimmy Yuill isCaptain Eldridge
Captain Eldridge
Jasmina Ilic isOlder tenement woman(dead)
Older tenement woman(dead)
Teodora Uveric isYoung tenement woman(dead)
Young tenement woman(dead)
Distribuiri0

Lasă un comentariu

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published