Ce se întâmplă?

Surse 603 Views Report Error

  • Watch trailer
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3
The Stepford Wives

The Stepford Wives

The wives of Stepford have a secret.Jun. 10, 2004USA89 Min.PG-13
Your rating: 0
0 0 votes

Prezentare

O privire subversivă și comică către societatea de consum și către perfecționism aruncă filmul Neveste perfecte. El subliniază ce înseamnă să fii uman în antiteză cu o microsocietate perfectă localizată într-un orășel idilic și parcă pictat. O micro-lume perfectă într-o macro-lume haotică.

O distribuție de excepție, în frunte cu Nicole Kidman, Matthew Broderick, Bette Midler, Christopher Walken, Faith Hill și Glen Close pentru o comedie thriller despre o comunitate care îndrăznește să fie perfectă și învață că a greși este totuși omenesc.

Joanna Eberhart (Nicole Kidman) crede că a atins vârful în toate privințele. Este cea mai tânără președintă în întreaga istorie a unei rețele de televiziune – EBS, are un soț foarte atent și afectuos și doi copii frumoși. La suprafață, Joanna are o viață ce pare perfectă până-ntr-o zi plină de ghinioane, când totul se prăbușește împrejurul său.

Concediată de la serviciu, constată că și căsnicia ei este în pericol și că este chiar incapabilă să-și amintească la ce școală învață copiii ei. Joanna pare a fi candidata perfectă pentru un tratament cu electroșocuri.

Cei doi soți fac o analiză și trag concluzia că o măsură înțeleaptă ar fi să împacheteze și să se mute. Vorba aia : “schimbi locul, schimbi norocul”.
Norocul ar trebui găsit în oraselul Stepford – Connecticut, unde decid să se stabilească.
Dar ceva ciudat se petrece în acest orășel și Joanna devine suspicioasă.

Bobbie Markowitz (Bette Midler), care s-a mutat recent aici împreună cu soțul său – un tip nervos și irascibil în permanență, precum și Roger Bannister (Roger Bart), un arhitect care a venit în Stepford să-și salveze relația homosexuală cu Jerry (David Marshall Grant) se întreabă la rândul lor ce se întâmplă în acest loc.

Nevestele au ceva nefiresc. Toate sunt copia fidelă (în comportament) a lui Claire Wellington (Glenn Close), adică sunt frumoase, fericite, deosebit de gospodine, îndemânatice la tot ce e legat de casă și foarte active în dormitor atunci când soții lor vin acasă după o zi istovitoare.
Venind în contact cu aceste foarte obediente dar fericite femei, Joanna se simte din ce în ce mai prost în compania lor.

Soțul ei este însă cel mai fericit atunci când începe să frecventeze Clubul Bărbaților din Stepford, un fel de conac-fortăreață situat în centrul orașului. El spune: “orașul, casele, toate locurile de aici sunt un vis. Așa cum ar trebui să fie o viață perfectă”.

The Stepford Wives
The Stepford Wives
The Stepford Wives
The Stepford Wives
The Stepford Wives
The Stepford Wives
The Stepford Wives
The Stepford Wives
The Stepford Wives
Titlu original The Stepford Wives
IMDb Rating 5.3 64,000 voturi
TMDb Rating 5.7 1,000 voturi

Director

Cast

Nicole Kidman isJoanna Eberhart
Joanna Eberhart
Matthew Broderick isWalter Kresby
Walter Kresby
Bette Midler isBobbie Markowitz
Bobbie Markowitz
Glenn Close isClaire Wellington
Claire Wellington
Christopher Walken isMike Wellington
Mike Wellington
Roger Bart isRoger Bannister
Roger Bannister
Jon Lovitz isDave Markowitz
Dave Markowitz
Dylan Hartigan isPete Kresby
Pete Kresby
Fallon Brooking isKimberly Kresby
Kimberly Kresby
Distribuiri0

Lasă un comentariu

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published