Ce se întâmplă?

Surse 81 Views Report Error

  • Watch trailer
  • EvoLoad
  • StreamTape
  • UserLoad
  • Netu
  • MixDrop
The Thing

The Thing

It's Not Human. Yet.Oct. 12, 2011USA103 Min.R
Your rating: 0
0 0 votes

Prezentare

Antarctica: un continent extraordinar, de o frumusețe înfricoșătoare. El găzduiește un post izolat de observație și cercetare numit Thule Station. Acolo, o echipă internațională de cercetători face o descoperire senzațională. Dar satisfacția descoperirii se transformă în curând într-o paranoia îngrozitoare în thriller-ul The Thing – Creatura, după ce grupul de cercetători constată că o ființă monstruoasă posedă abilitatea de a se transforma în orice ființă umană, luând exact aceeași înfățișare.

Paleontologul Dr. Kate Lloyd, de la Columbia University, a părăsit siguranța laboratorului ei pentru a veni în acest pustiu îndepărtat, care îi va oferi o experiență unică în viață. Alăturându-se echipei norvegiene condusă de Edvard Wolner care dăduse peste o creatură ingropată în zăpadă, Kate – împreună cu colegii ei, exploratorii Dr. Sander Halvorson și Adam – descoperă un organism care pare să fi murit în ere îndepărtate.

Atunci când, printr-un simplu experiment, creatura este eliberată din închisoarea sa de gheață, Kate trebuie să lupte, alături de pilotul Carter, și camaradul său, Jameson, pentru a o împiedica să ucidă tot ce-i stă în cale. În această întindere vastă și înfricosătoate, un parazit reușește deodată să ia infățișarea tuturor lucrurilor pe care le atinge… asmuțindu-i astfel pe oameni, unii împotriva altora, pentru ca el să supraviețuiască și să prospere.

The Thing
The Thing
The Thing
The Thing
The Thing
The Thing
Titlu original The Thing
IMDb Rating 6.2 125,655 voturi
TMDb Rating 6.2 2,098 voturi
Distribuiri0

Lasă un comentariu

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published