Ce se întâmplă?

Surse 123 Views Report Error

  • Watch trailer
  • EvoLoad
  • UserLoad
  • StreamTape
  • Netu
  • MixDrop
Underworld

Underworld

An immortal battle for supremacy.Sep. 19, 2003Germany122 Min.R
Your rating: 0
0 0 votes

Prezentare

O BĂTĂLIE NEMURITOARE PENTRU SUPREMAȚIE.

Secole de-a rândul, două rase au evoluat în paralel, ascunse printre oameni – sofisticații și aristocraticii Vampiri, și Vârcolacii brutali și neînfricați. Pentru muritori, existența lor este o poveste groaznică, un mit. Dar cele două specii sunt rivale în lupta pentru supraviețuire, căci au jurat să ducă un război pe viață și pe moarte, până când pe suprafața Pământului va mai rămâne o singură rasă.

În mijlocul acestei lupte aflate în plină desfășurare, o războinică-vampir, Selene (Kate Beckinsale), descoperă că Vârcolacii pun la cale răpirea unui om, un tânăr doctor. După ce-l urmărește pe Michael (Scott Speedman) prin întregul oraș, ea își dă seama că între ei s-a stabilit o legătură nefirească, iar atunci când Vârcolacii atacă, Selene este acolo ca să-i împiedice cu orice preț să-și atingă scopul.

În timp ce încearcă să-l salveze pe Michael și să descopere ce-i face pe Vârcolaci să-l vâneze cu atâta patimă, Selene află un secret care va avea consecințe teribile pentru ambele triburi – un plan demonic, care vrea să creeze o nouă specie de prădător, de data asta invincibilă, care combină puterea ambelor rase, dar fără a avea slăbiciunile vreuneia dintre ele, și care amenință să încline balanța puterii în favoarea Vârcolacilor, aflați în inferioritate secole de-a rândul.

Kate Beckinsale și Scott Speedman joacă într-o poveste captivantă, care abundă în scene de acțiune la cote maxime, în intrigi care te țin cu sufletul la gură și în povești de dragoste interzise, având ca fundal o dispută pierdută în negura timpului, între două triburi care se luptă într-un oraș gotic, atemporal.

Underworld
Underworld
Underworld
Underworld
Underworld
Underworld
Titlu original Underworld
IMDb Rating 7 259,580 voturi
TMDb Rating 6.8 4,947 voturi

Director

Len Wiseman
Director

Cast

Distribuiri0

Lasă un comentariu

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published