Ce se întâmplă?

Surse 80 Views Report Error

  • Watch trailer
  • EvoLoad
  • StreamTape
  • UserLoad
  • Netu
  • MixDrop
Wrath of Man

Wrath of Man

O armată un singur om.Apr. 22, 2021United Kingdom119 Min.R
Your rating: 0
0 0 votes

Prezentare

După o ambuscadă mortală pe una dintre mașinile blindate, Fortico Securities, cu sediul în Los Angeles, aduce în echipă un misterios angajat nou, Patrick Hill (Statham), care devine cunoscut pur și simplu ca „H”. Pe măsură ce învață lucrurile de la partenerul Bullet (Holt McCallany), H pare a fi inițial un tip liniștit, cu capul plecat, pur și simplu acolo pentru a face o treabă și pentru a-și câștiga existența. Dar când el și Bullet devin țintele unei tentative de jaf, formidabilele abilități ale lui H sunt dezvăluite. Nu numai că este un expert în tir, care este la fel de priceput în lupta corp la corp, dar H este, de asemenea, neînfricat, nemilos și letal.

Într-adevăr, H este un șef al criminalității sub acoperire care caută cu disperare o modalitate de a răzbuna uciderea fiului său iubit. Căutarea sa ia o întorsătură așteptată atunci când un cadru de ex-militari, condus de inteligentul și calculatul Jackson (Jeffrey Donovan), planifică un jaf unic în viață, care le va aduce milioane. Ceea ce nu reușesc să înțeleagă este că jaful cu miză mare îi va pune, de asemenea, pe un curs violent de coliziune cu furioasul H.

Bazat pe filmul francez ”Le convoyeur”, Wrath of Man are o distribuție de excepție, printre care Jason Statham, Holt McCallany, Jeffrey Donovan, Josh Hartnett, Niamh Algar, Laz Alonso, Scott Eastwood și Eddie Marsan. Filmul este regizat de Guy Ritchie dintr-un scenariu de Ivan Atkinson, Marn Davies și Guy Ritchie. Bill Block și Atkinson sunt producători.

Wrath of Man
Wrath of Man
Wrath of Man
Wrath of Man
Wrath of Man
Wrath of Man
Wrath of Man
Wrath of Man
Wrath of Man
Titlu original Wrath of Man
IMDb Rating 7.2 101,515 voturi
TMDb Rating 7.9 2,008 voturi
Distribuiri0

Lasă un comentariu

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published