Ce se întâmplă?

Surse 141 Views Report Error

  • Watch trailer
  • EvoLoad
  • StreamTape
  • Netu
  • MixDrop
Wrong Turn

Wrong Turn

This land is their landJan. 26, 2021Germany109 Min.R
Your rating: 0
0 0 votes

Prezentare

Teroarea Backwoods și suspansul nervos se întâlnesc atunci când Jen și un grup de prieteni au pornit să facă drumeții pe traseul Appalachian. În ciuda avertismentelor de a se ține de potecă, excursioniștii se îndepărtează de drum – și traversează terenurile locuite de Fundație. Aceasta este o comunitate ascunsă de locuitori de munte care folosesc mijloace mortale pentru a-și proteja modul de viață.

Dintr-o dată sub asediu, Jen și prietenii ei par să se îndrepte către punctul de neîntoarcere. Acest lucru pare a fi încă o reșanare a multor alte filme de groază din backwoods. Wrong Turn, cunoscut și sub numele de Wrong Turn: The Foundation, este regizat de cineastul american Mike P. Nelson, fost mixer de sunet și regizor al filmelor Summer School și The Domestics anterior. Scenariul este scris de Alan B. McElroy. Saban Films va lansa acest nou Wrong Turn direct-to-VOD începând din 26 ianuarie în această iarnă.

Saban Films a lansat un trailer oficial pentru un thriller de groază intitulat Wrong Turn. Wrong Turn este al șaptelea film dintr-o franciză. Titlul original este Wrong Turn: The Foundation, au mers cu acea tendință de „a folosi din nou titlul filmului original”.
În octombrie 2018, a fost anunțată o repornire a seriei de filme Wrong Turn. Filmul va fi regizat de Mike P. Nelson și scris de Alan B. McElroy, scriitorul originalului Wrong Turn în 2003. Charlotte Vega va juca în film.

Wrong Turn
Wrong Turn
Wrong Turn
Wrong Turn
Wrong Turn
Wrong Turn
Wrong Turn
Wrong Turn
Titlu original Wrong Turn
IMDb Rating 5.5 19,859 voturi
TMDb Rating 6.1 522 voturi

Director

T.J. White
Director

Cast

Emma Dumont isMilla D'Angelo
Milla D'Angelo
Bill Sage isJohn Venable
John Venable
Adain Bradley isDarius Clemons
Darius Clemons
Tim DeZarn isNate Roades
Nate Roades
Dylan McTee isAdam Lucas
Adam Lucas
Adrian Favela isLuis Ortiz
Luis Ortiz
Distribuiri0

Lasă un comentariu

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published