Recomandări TV. Spionaj, horror și comedie

BoyKaJune 18, 2018Views 123

Iată cele mai interesante titluri programate la TV de luni până duminică:

Allied

The Ghost Writer

Mama

Ocean’s Eleven

Mission: Impossible 2

Începutul de săptămână ne îndeamnă la răsfoirea programului TV pentru a bifa cele mai interesante producții programate pe micile ecrane, filme de neratat, captivante prin mesaj, acțiune, fiorii produși telespectatorului și interpretarea actorilor. Iată ce filme am vrea să urmărim de luni până duminică. Nu ezitați să consultați programul TV integral.

Sezon nou. Hap & Leonard

Luni, 18 iunie, ora 22, AMC
După ce Florida Grange dispare în orașul Grovetown (loc plin de membri ai Ku Klux Klan-ului), Hap și Leonard pornesc în căutarea ei. Pe măsură ce dezleagă misterul din jurul dispariției acesteia, protagoniștii se trezesc în mijlocul unui conflict cu o mulțime de personaje înfricoșătoare. Din 18 iunie, de la ora 22:00, AMC difuzează al treilea sezon din serialul producție proprie „Hap & Leonard”. Inspirat de seria de cărți omonime semnate de Joe R. Lansdale, povestea TV urmărește aventurile prietenilor Hap Collins (James Purefoy) și Leonard Pine (Michael Kenneth Williams). Aceștia ajung – în noul set de 6 episoade – într-o comunitate în care Ku Klux Klan-ul face legea. Al treilea sezon este inspirat de cartea cu nr. 3 din seria lui Lansdale, „The Two-Bear Mambo”.

Război. Allied (2016)

Marţi, 19 iunie, ora 21:00, CineMax
Filmul de război Aliatul, numit de criticii străini „o combinație între Casablanca și Mr. & Mrs. Smith” este până la jumătate un thriller clasic de spionaj plasat în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, cu reminiscențe din Casablanca. El spion, militar de carieră, ea femme fatale dar și agent operativ, el sobru şi reţinut, ea exuberantă, voluptoasă şi senzuală. Ambii puşi în faţa unei misiuni aproape imposibile, într-un oraş exotic, printre alţi spioni şi printre generali cu zvastici la piept, scăpând – cum era de aşteptat – ca prin urechile acului. Ambii sunt prinşi într-o frumoasă și riscantă poveste de dragoste, riscantă pentru că ambii sunt agenți operativi din linia întâi. Filmul continuă ca un thriller psihologic. Marion Cotillard și Brad Pitt sunt actorii principali.

Mister. The Ghost Writer (2010)

Miercuri, 20 iunie, ora 17:05, FilmCafe
Un scriitor de succes britanic este angajat pentru a finaliza memoriile unui fost premier și descoperă secrete întunecate care îi pun viața în pericol. „Marioneta” este un thriller regizat de Roman Polanski, în care joacă Ewan McGregor, Pierce Brosnan și Olivia Williams.

Horror. Mama (2013)


Joi, 21 iunie, ora 23:25, Digi Film
În film facem cunoștință cu două fetițe, Victoria și Lilly, care sunt prizoniere în casa lor și înspăimântate de ceva sau de cineva… Le vedem cum încearcă să scape de creatura spectrală pe care cele două o numesc „Mama”, fugind de la un capăt în altul al casei, doar pentru a se trezi blocate într-un hol, fără să mai aibă unde se ascunde. Un thriller supranatural, girat de Guillermo del Toro, în calitate de producător, care spune povestea nu doar a unui monstru, ci și a unor sentimente profund umane care sunt deformate până la un nivel monstruos.

Comedie. Dragoste la înălțime (1976)

Vineri, 22 iunie, ora 19:39, TV5
Filmul este o comedie despre fidelitatea partenerilor de cuplu. Patru prieteni căsătoriți se întâlnesc frecvent și se ajută reciproc pentru a le ascunde soțiilor aventurile extraconjugale. Singurul fidel, Etienne, se trezește atras irezistibil de o femeie mult mai tânără decât el, tocmai atunci când credea că așa ceva nu i se va întâmplă vreodată… Nominalizat la Globul de Aur pentru cel mai bun film străin.

Thriller. Ocean’s Eleven (2001)

Sâmbătă, 23 iunie, ora 19:40, TNT
Reboot-ul cu distribuție integral feminină va avea premiera săptămâna aceasta pe marile noastre ecrane. La TV însă avem ocazia să vedem filmul care a dat startul unei serii extrem de populare, în regia lui Steven Soderbergh. Remake al unui film celebru din 1960 (regizat de Lewis Milestone și avându-l în rolul principal pe Frank Sinatra) despre jefuirea unor cazinouri din Las Vegas, “Ocean’s Eleven” preia ideea acestuia şi o aduce în secolul XXI, adaptând-o la noile tehnologii de securitate şi la noile dispozitive electronice apărute.

Acțiune. Mission: Impossible 2 (2000)

Duminică, 24 iunie, ora 22:00, PRO TV
Ethan Hunt (Tom Cruise) trebuie să recupereze toate probele ce conțin substanța dintr-o boală creată genetic, care ar putea infecta o întreagă lume. Alături de Luther Stickell (Ving Rhames) și Nyah (Thandie Newton), Ethan pornește într-o misiune imposibilă, ca să opreasca un personaj negativ înainte ca acesta să își îndeplinească misiunea distructivă.

Categories
Distribuiri0

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website