Timeless

Timeless

Oct. 03, 2016
Your rating: 0
0 0 votes

Creator

Cast

Abigail Spencer isLucy Preston
Lucy Preston
Matt Lanter isWyatt Logan
Wyatt Logan
Goran Visnjic isGarcia Flynn
Garcia Flynn
Malcolm Barrett isRufus Carlin
Rufus Carlin
Paterson Joseph isConnor Mason
Connor Mason
Sakina Jaffrey isDenise Christopher
Denise Christopher

Video trailer

Synopsis

Povestea are la baza un trio iesit din comun, care calatoreste in timp pentru a se lupta impotriva unor criminali necunoscuti in incercarea de a pastra istoria asa cum o stim.

Elementul cel mai bun spectacol pune în joc este că nimeni care face de fapt, timpul de deplasare a vrut să meargă. Ei bine, asta e adevărat numai eroii noștri, dar asta e tot ce contează. călătoria în timp este forțată asupra lor, și care ne pune în postura de unic și mai ușor de a dezvolta, motivațiile pentru personajele noastre.

Lucy Preston (Abigail Spencer – Costume, Rectificați) este un profesor ușoară manierat, dar respectat, istorie care este presat în serviciu pentru guvern, atunci când o mașină a timpului (construit în secret de către o companie din sectorul privat) este furat. criminal cunoscut / terorist Garcia Flynn (Goran Visnjic) a făcut off cu un lucru pe care el nu ar trebui să știe există, și au plecat înapoi în timp la scurt timp înainte de prăbușirea Hindenberg.

Este o urgență națională place de care nimic nu înainte de a putea compara, eventual, la, iar guvernul are nevoie disperată de o echipă să urmeze Garcia înapoi în timp pentru a da seama ce naiba se întâmplă, și se va opri tot ce le-a planificat. Lucy este etichetat pentru cunoștințele sale de istorie, și comoditatea apropierii ei la laborator cu cealaltă mașină a timpului.

Original title Timeless
Firt air date Oct. 03, 2016
Last air date Nov. 14, 2016
Seasons 1
Episodes 6
Status Returning Series

Lista episoadelor

1 Sezonul 1 Oct. 03, 2016
2 Sezonul 2 Mar. 11, 2018